Вдома / Рецепти та харчування / Пісний медовик — рецепти смачного торта

Пісний медовик — рецепти смачного торта

Пісний медовик — рецепти смачного торта

Медовик – дуже смачний торт, який готується за простим рецептом. Приготувати торт можна навіть у пісному варіанті: з сухофруктами, горіхами і варенням.

Пісний медовик з курагою

Коржі для пісного медовика виходять ароматними, завдяки натуральному меду. Приготуйте пісний медовик за рецептом з фото. Готується тортик близько 1,5 години, виходить 10 порцій. Калорійність страви – 3000 ккал.

Інгредієнти:

  • половина скл. раст. масла + 5 ст. л.;
  • три ст. л. меду;
  • 2 склянки води;
  • половинка ч. л. соди;
  • три скл. борошна;
  • стакан цукру;
  • 2/3 скл. манки;
  • половина скл. кураги;
  • нектарин;
  • 1/3 лимона.

Приготування:

  • У склянці теплої води розчиніть мед, влийте половину склянки олії.
  • Просійте половину порції борошна і всипте в медову рідина.
  • Розмішайте тісто і додати гашену соду.
  • Всипте в тісто решту борошна, просіяти її.
  • Вилийте у форму тісто і печемо 35 хвилин.
  • Половину склянки цукру і манку висипте в миску, залийте склянкою води.
  • Поставте посуд цукром на маленький вогонь і перемішайте. Через 4 хвилини буде готова солодка манна кашка.
  • Гарячу кашу збийте і влийте п’ять ложок олії, сік лимона.
  • Збийте крем і залиште остигати.
  • Курагу залийте окропом. Поріжте дрібно.
  • Розріжте поперек корж на дві частини, змастіть кремом кожну.
  • Нижній корж посипте курагою, накрийте другим коржем і трохи притисніть.
  • Торт змастіть кремом зі всіх сторін.
  • Нектарин розділіть навпіл, приберіть кісточки, порізати тонко пластинками.
  • Прикрасьте пісний торт медовик шматочками фруктів.
  • Торт залиште просочитися хоча б на кілька годин у холодильнику, а краще на ніч. Так він буде ще смачніше.

    Пісний торт рецепт. Як приготувати пісний медовик


    Watch this video on YouTube

    Пісний медовик з варенням і горіхами

    Смачний рецепт пісного медівника, для якого крем готується з абрикосового варення. Калорійність десерту – 2700 ккал. Виходить 6 порцій. Готується торт близько години.

    Необхідні інгредієнти:

    • пакетик ваніліну;
    • 450 г борошна;
    • 250 мл. раст. масла;
    • 100 г. меду;
    • 200 р. цукру;
    • пучку солі;
    • 1 ч. л. соди;
    • 50 мл. води;
    • 350 р. варення;
    • 100 г волоських горіхів.

    Етапи приготування:

  • Мед перемішайте з цукром і 50 мл води. Поставте на водяну баню і нагрівайте до розчинення меду і цукру.
  • Влийте 100 мл олії, розмішайте. Додайте соду. Маса спіниться і стане білою.
  • Зніміть посуд з мамою з водяної бані і поступово всипте борошно, ванілін. Виходить липке та м’яке тісто.
  • Тісто на 3 години або на ніч залиште в холоді.
  • Порізати тісто на 6 шматків. Розкачати тонкі коржі і випікати.
  • Масло збийте блендером до білого кольору. По ложці додайте до масла все варення, при цьому збивайте до консистенції густого соусу.
  • Горіхи подрібніть і обсмажте. Коржі зробіть круглими за допомогою тарілки і ножа.
  • Змастіть Кремом кожен корж, посипте горіхами і зберіть торт.
  • З обрізків коржів зробіть крихту. Торт змастіть з усіх боків кремом і посипати крихтою.
  • Торт залиште просочитися в холоді.
  • В рецепті пісного торта медовика з фото замість варення можна використовувати джем. Подавайте просочений торт до чаю.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *