Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з яблуками — прості рецепти до чаю

Пиріг з яблуками — прості рецепти до чаю

Пиріг з яблуками — прості рецепти до чаю

Зміст

Варіантів приготування пирогів з яблуками існує багато. Доповнити начинку для пирога можна апельсинами, ягодами, прянощами і горіхами.

Завдяки різноманітності можна експериментувати і подавати до столу різні пироги з яблуками.

Інгредієнти:

  • 300 р. борошна;
  • 5 ст. л. злив. масла;
  • 3 ст. л. води;
  • 10 яблук;
  • апельсин;
  • половина скл. цукру;
  • пучку солі.

Приготування покроково:

  • Перемішайте цукор з просіяним борошном і розтопленим маслом (4 ложки). Добре перемішайте в крихту.
  • Влийте воду, замісіть тісто і покладіть в холод на 2 години.
  • Зніміть цедру з апельсина і вичавіть сік.
  • Очистіть 7 яблук і поріжте навпіл. Викладіть фрукти в посуд, додати сіль, цедру і сік апельсина. Варіть на маленькому вогні 20 хвилин.
  • Розімніть яблука в пюре, додайте ложку масла і остудіть.
  • Тісто викладіть в змащену форму і розподілити рівним шаром по дну, зробіть проколи вилкою.
  • Печіть 15 хвилин корж для пирога з яблуками в духовці.
  • Викладіть на готовий корж пюре, зверху викладіть порізані часточками решта 3 яблука.
  • Випікайте ще 10 хвилин.
  • Пиріг з апельсинами та яблуками виходить дуже смачним і красивим.

    ♥яблучний пиріг/дуже легкий рецепт/


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 300 р. яблук;
    • 2 скл. борошна;
    • два яйця;
    • стакан цукру;
    • пачка масла злив.;
    • ч. ложка разрыхл.

    Приготування:

  • Розділіть жовтки з білками.
  • Жовток розітріть з половиною цукру.
  • Масло заморозьте і тонко поріжте ножем, додайте до жовтка і розімніть вилкою.
  • Всипте розпушувач з борошном, відокремте 1/3 частину і покладіть в морозилку на півгодини.
  • Інше тісто розкачайте трохи і викладіть у форму, розподіливши по дну.
  • Збийте В густу піну білки, всипте в процесі збивання цукор.
  • Яблука очистіть і натріть на тертці, додайте до білків. Перемішайте.
  • Начинку викладіть на тісто, дістаньте іншу частину тіста і натріть зверху на пиріг.
  • Печіть приготований покроково пиріг з яблуками 40 хвилин.
  • Вийміть пиріг з форми, коли він охолоне, так як пісочне тісто у гарячому вигляді дуже крихке.

    Яблучний пиріг


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 130 р. злив. масла;
    • скл. борошна;
    • 120 г. цукру;
    • яйце;
    • 2/3 скл. сметани;
    • ч. л. разрыхл.;
    • 4 яблука;
    • ¾ Скл. горіхів;
    • пакетик ваніліну.

    Етапи приготування:

  • Розтопіть масло і збийте з ваніліном і цукром.
  • Додайте розпушувач, сметану і яйце. Перемішайте.
  • Всипте борошно.
  • Горіхи подрібніть і половину висипте в тісто.
  • Яблука очистіть від насіння, наріжте часточками.
  • Вилийте у форму тісто, зверху розподіліть яблука, ребром застроміть кожен шматочок в тісто. Зверху рівномірно висипте горіхи.
  • Випікайте 30 хвилин.
  • Можна перемішати горіхи для присипки з корицею. Остиглу випічку розріжте і подавайте до чаю.

    Яблучний пиріг. Простий рецепт на кефірі!


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • склянка кефіру;
    • два яйця;
    • половина скл. цукру;
    • 65 р. масла злив.;
    • 6 р. соди;
    • пакетик ваніліну;
    • жменю родзинок;
    • 280 г борошна;
    • три яблука;
    • кориця – кілька дрібок.

    Приготування:

  • Цукор з яйцями перемішайте, додайте щіпку солі і ванілін.
  • Масло розтопіть, злегка підігрійте кефір. Інгредієнти влийте до яєчної маси.
  • Соду з’єднайте з просіяним борошном і всипте в масу.
  • Яблука очистіть і поріжте кубиками середнього розміру. Додайте корицю, цукор за смаком. Перемішайте.
  • Вилийте у форму половину тіста. Зверху розподіліть начинку і вилийте інше тісто.
  • Печіть 25 хвилин.
  • Можна сирий пиріг прикрасити пластинками яблука і присипати цукром.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *