Вдома / Рецепти та харчування / Паска в хлібопічці — великодні рецепти

Паска в хлібопічці — великодні рецепти

Паска в хлібопічці — великодні рецепти

Зміст

Паски – невід’ємна частина великого свята – Великодня. Спекти паски можна не у звичайній духовці, а скористатися для зручності хлібопічкою. Це спрощує задачу і допомагає приготувати пишну і ароматну випічку.

Рецептів паски в хлібопічці багато. Читайте нижче як приготувати найсмачніші!

Інгредієнти:

  • 450 г борошна;
  • скл. сухофруктів;
  • 2,5 ч. л. дрож. сухих;
  • вісім ст. л. цукру;
  • половинка ч. л. солі;
  • пакетик ваніліну;
  • 60 мл соку;
  • чотири яйця;
  • половина пачки злив. масла.

Приготування:

  • Яйця трохи збийте виделкою і всипте цукор з ваніліном. Окремо просіяти борошно.
  • Масло розтопити і додати до яєчної маси з соком.
  • Промийте сухофрукти і просушіть. Поріжте кубиками.
  • Всипте порціями борошно і додайте дріжджі.
  • Тісто викладіть в чашу хлібопічки і розмішайте. Додайте сухофрукти.
  • Увімкніть режим «Випічка з родзинками» і колір скоринки «середній».
  • Паска в хлібопічці готується 4 години.
  • Подбайте про те, щоб всі продукти були кімнатної температури. Так вони краще з’єднаються. Сухофруктів в тісто можна додавати побільше.

    Паска великодня — рецепт приготування в хлібопічці


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 165 р. цукру;
    • родзинки — 120 р.;
    • 50 мл. коньяку;
    • півтори ч. л. солі;
    • 650 р. борошна;
    • 2,5 ч. л. сухих дріжджів;
    • 185 р. злив. масла;
    • 255 мл молока;
    • два яйця.

    Етапи приготування:

  • Ізюм залийте коньяком на півгодини, потім просушіть і обваляйте в борошні.
  • Яйця окремо збийте і влийте розтоплене, остигле масло, сіль, тепле молоко і цукор. Перемішайте і вилийте в чашу хлібопічки.
  • У масу додайте борошно і дріжджі.
  • Ємність поставте в піч і виберіть режим «Солодкий хліб» і «Світлий колір скоринки».
  • Коли спрацює сигнал, додайте родзинки.
  • Після того, як піч спече паска, перевірити зубочисткою, чи добре він пропікся, якщо ні, то увімкніть програму ще на півгодини.
  • Готову паску витягніть з ємності і залиште остигати.
  • Можна до рецептом паски в хлібопічці додати апельсинову цедру або сухофрукти.

    Паску в хлібопічці. Глазур на великдень. Відео рецепт.


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • два яйця;
    • 430 р. борошна;
    • 160 цукру;
    • пакетик дрож. сухих;
    • 70 мл. вершків або молока;
    • 250 сиру;
    • 50 р. масла;
    • 40 мл. раст. масла;
    • одна ч. л. солі;
    • склянка ізюму;
    • по 1 ч. л. кардамону, мигдалю, кориці, мускат. горіха.

    Приготування покроково:

  • У відерці печі перемішайте ложку цукру і ложку борошна, влийте тепле молоко, додайте дріжджі. Перемішайте і залиште підходити 20 хвилин.
  • Відокремте білки і збийте. Жовтки розітріть з цукром.
  • Додайте у відерце білки з жовтками, масло вершкове і рослинне, просіяне борошно, протертий сир.
  • Увімкніть програму замісу тіста на 15 хвилин, вимкніть піч і знову увімкніть. Перед другим замешиванием додайте прянощі і промитий ізюм.
  • Увімкніть режим «Солодкий хліб» і рум’яна корочка».
  • Готовий смачний паску в хлібопічці можна прикрасити збитими білками, які залишилися від яєць.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *