Вдома / Рецепти та харчування / Паска в мультиварці — оригінальні і смачні рецепти

Паска в мультиварці — оригінальні і смачні рецепти

Паска в мультиварці — оригінальні і смачні рецепти

Зміст

Паски до Великодня – головний десерт, який дуже люблять діти і дорослі. Сьогодні є різні рецепти пасок, які можна готувати в духовці або в мультиварці.

Зазвичай господині роблять кілька варіантів пасок для різноманітності. Паски в мультиварці готувати простіше і швидше. За рецептами пасок в мультиварці випічка виходить соковитою і смачною.


Паска в мультиварці з білим шоколадом

Дуже простий паску в мультиварці з білим шоколадом. Готується випічка 2,5 години. Виходить 7 порцій, калорійність – 2700 ккал.

Інгредієнти:

  • 65 мл молока;
  • 400 г. борошна;
  • два яйця;
  • 80 р. цукру;
  • пучку солі;
  • чайн. ложка коньяку;
  • 50 г білого шоколаду;
  • пакетик ваніліну;
  • 30 р. мокрих дріжджів або 6 гр. сухих;
  • 150 р. родзинок.

Приготування:

  • Покришіть в мисочку дріжджі і засипте чайною ложкою цукру. Всі залийте теплим молоком. Накрийте пакетом і залиште підходити.
  • Через 20 хвилин опара підніметься і запузырится.
  • Яйця і цукор збийте міксером, додайте ванілін і збивайте п’ять хвилин.
  • Додайте до яєць розм’якшене масло, коньяк. Насадки міксера замініть на насадки з гачками для тіста і перемішайте суміш. Додайте опару і розмішайте.
  • Борошно просійте і порціями додайте до тесту. Накрийте готове тісто і поставте підніматися в тепло.
  • Шоколад порізати дрібним кубиком.
  • Обімніть тісто, викладіть на присипаний борошном стіл, розрівняйте в прямокутник і посипте зверху половину шоколаду.
  • Конвертом складіть тісто і знову трохи розрівняйте, висипте решті шоколад і родзинки. Знову складіть краю в середину.
  • Зібрати тісто в кулю і покладіть в чашу мультиварки.
  • Увімкніть програму прогріву мультиварки на 3 хвилини, інакше тісто не підніметься і прихватится. Якщо немає такої програми, увімкніть «йогурт», або іншу програму з мінімальною температурою.
  • Тісто має підійти до половини чаші. Після увімкніть програму «мультиповар» на 10 хвилин (35 гр.). Тісто ще підніметься.
  • Увімкніть на 50 хвилин програму «випічка» і після сигналу переверніть паска і допечіть ще 15 хвилин. Це потрібно для рум’яної скоринки.
  • Вийміть готову паску на решітку остигати.
  • Випічка в мультиварці виходить з білою скоринкою, тому необхідно перевернути паска і допекти.

    Паска в мультиварці


    Watch this video on YouTube


    Паска в мультиварці «Королівський»

    Це смачний і ароматний паска з прянощами і мигдалем. Спекти паску в мультиварці можна за 2 години. З одного паски виходить вісім порцій, калорійністю – 2500 ккал.

    Необхідні інгредієнти:

    • 150 р. родзинок;
    • п’ять скл. борошна;
    • 400 мл. жирних вершків;
    • скл. цукру;
    • 10 зерен кардамону;
    • 50 р. дрож. свіжих;
    • дрібку мускатного горіха;
    • 15 жовтків;
    • пачка масла;
    • 150 р. цукатів;
    • 65 р. мигдалю.

    Етапи приготування:

  • Вершки прогрійте до появи пухирців і розкришите в них дріжджі. Всипте дві склянки борошна, перемішайте і накрийте. Залиште в теплі.
  • Відокремте жовтки і додайте цукор. Розітріть, поки цукор не розчиниться і маса не посвітлішає.
  • Розтирайте жовтки і додавайте порціями розм’якшене масло.
  • Очистіть кардамон від шкаралупи і розітріть в пудру, використовуючи ступку.
  • Підсушіть мигдаль в духовці і подрібніть, використовуючи блендер, але не потрібно подрібнювати в борошно.
  • Ізюм залийте окропом на кілька хвилин.
  • В опару додати жовтки, кардамон і мускатний горіх, перемішайте, додайте цукати з родзинками, борошно. Вимісіть тісто і залиште підніматися в теплі.
  • Мультиварку включіть в програму підігріву. Змастіть маслом чашу.
  • Викладіть частину тіста до половини чаші і увімкніть програму «випічка» на 65 хвилин.
  • Акуратно вийміть готову паску з чаші, щоб він охолов. Інше тісто викладіть в чашу дбати.
  • Паска при випіканні добре піднімається і виходить пишним і м’яким. А прянощі додають випічці чудовий аромат.

    СМАЧНА ПАСКА ВЕЛИКОДНЯ В МУЛЬТИВАРЦІ, ДОМАШНІЙ ПАСКА #РЕЦЕПТИ ПАСКИ


    Watch this video on YouTube


    Сирна паска з какао в мультиварці

    Дуже смачна паска з сиром, какао і медом без дріжджів. Щоб приготувати паску в мультиварці знадобиться близько 2 годин. Вийде 7 порцій, калорійністю – 2300 ккал.

    Необхідні інгредієнти:

    • 200 р. сиру;
    • два яйця;
    • два скл. борошна;
    • чотири ст. л. сметани;
    • дві ст. л. какао;
    • скл. цукру;
    • дві ст. л. меду;
    • 100 р. злив. масла;
    • одна ч. л. соди;
    • по дрібці кориці, імбиру, кардамону.

    Приготування покроково:

  • Розтопіть масло і мед, якщо він засахарен.
  • Какао з борошном просійте окремо.
  • До меду додайте соду, розмішайте і залиште на п’ять хвилин.
  • Додайте яйця і цукор, перемішайте, залиште на п’ять хвилин.
  • Додайте до маси сир, перемішайте, щоб не залишилося сирних грудок.
  • Додайте сметану і остигле масло.
  • Через 10 хвилин додайте до тесту решту борошно, какао і прянощі.
  • Викладіть в змащену чашу тісто і печемо одну годину в режимі «Випічка».
  • Готову паску залиште в чаші на 10 хвилин, витягніть остигати.
  • Перевіряйте готовність сирного паски в мультиварці зубочисткою.

    Як приготувати паску в мультиварці REDMOND M60 (Редмонд М60)


    Watch this video on YouTube


    Варіанти прикрас паски

    Паска з білим шоколадом можна прикрасити домашній мастикою зефіру.


    Рецепт №1

    Інгредієнти:

    • 250 р. зефіру;
    • дві ст. л. лимонного соку;
    • ст. ложка злив. масла;
    • 320 р. цукрової пудри;
    • кондитерські намистини.

    Приготування:

  • Полийте соком зефір і покладіть на 25 секунд в мікрохвильову піч або на 2 хвилини розігріту духовку, розм’якшуватися.
  • Додайте в масу масло і ретельно розминайте її, додаючи поступово пудру.
  • Коли суміш стане густою, вимісіть руками до однорідного стану.
  • Масу покладіть в поліетиленовий пакет і покладіть на годину в холодильник.
  • Готову мастику розімніть і розкачати тонко і покрийте паска. Краї поровняйте і відріжте зайве. Прикрасьте кондитерськими намистинами.
  • Можна додати у мастику барвники і зліпити з неї фігурки, які прикрасять паска.

    Гарні ідеї, як прикрасити паски на великдень


    Watch this video on YouTube


    Рецепт №2

    Паска «Королівський» прикрасьте шоколадно-цитрусової глазур’ю.

    Інгредієнти:

    • три ст. л. злив. масла;
    • 100 г чорного шоколаду;
    • три ст. л. апельсинового соку;
    • чотири ст. л. цукру.

    Приготування:

  • На шматочки подрібніть шоколад покладіть в миску. Додайте сік, масло і цукор. Перемішайте.
  • Поставте суміш на маленький вогонь і постійно помішуйте до однорідності.
  • Постигла глазур’ю полийте паска.
  • Якщо глазур вийшла рідкою, додайте трохи цукрової пудри.

    Сирну паску можна прикрасити різнокольоровою присипкою у формі зірочок або сердечок, вже готовими магазинними маленькими квіточками з мастики. Змастіть паска білком і рясно посипте присипкою, посередині і по краях викладіть кілька квіточок з мастики.

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *