Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з сиром — смачні покрокові рецепти

Пиріг з сиром — смачні покрокові рецепти

Пиріг з сиром — смачні покрокові рецепти

Зміст

Пироги з сиром не тільки смачні, але і корисні. Сир містить кальцій, мінеральні речовини, амінокислоти і вітаміни, які зміцнюють імунітет. Урізноманітнити начинку можна ягодами і фруктами.

кефірі. Калорійність випічки – 3200 кал. Виходить 8 порцій. Час готування – півтори години.

Інгредієнти:

  • склянка кефіру;
  • 80 р. масла злив.;
  • два яйця;
  • 100 р. цукру;
  • скл. борошна;
  • пакетик ваніліну;
  • половинка ч. л. соди;
  • 100 г кокосової стружки;
  • щіпка імбиру;
  • 100 р. сир;
  • апельсин;
  • 350 р. гарбуза.

Приготування:

  • Гарбуз очистіть, поріжте шматочками і зваріть (можна спекти).
  • У мисці змішайте цукор з яйцями і ваніліном. Збийте.
  • У масу додайте розм’якшене масло, імбир і стружку. Влийте кефір. Перемішайте.
  • До масі всипте частину борошна, перемішати лопаткою або виделкою.
  • Остудіть гарбуз, подрібніть в блендері. Додайте цукор, цедру і трохи апельсинового соку.
  • Додайте до гарбузі сир, перемішайте начинку.
  • У застелену форму вилийте тісто, зверху залийте начинкою.
  • Печіть пиріг півгодини в духовці.
  • Відкритий пиріг виходить ніжним, соковитим і відмінно підійде до чаю.

    Гарбузово-сирний десерт.Гарбузовий пиріг. Рецепт пирога.Kabak pastası


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 140 р. масла злив.;
    • 120 р. сметани;
    • 3 яйця;
    • 6 ст. л. цукру;
    • два склянки борошна + 3,5 ст. л.;
    • дві ложечки. разрыхл.;
    • пучку солі;
    • 250 р. сиру;
    • 100 мл. вершків питних;
    • пакетик ваніліну;
    • два яблука;
    • півтора скл. ягід.

    Приготування покроково:

  • Змішайте яйце зі сметаною, цукром (3 ст. ложки), додайте розм’якшене масло (120 р.) і сіль. Перемішайте.
  • Всипте борошно (2 скл.). Тісто покладіть в холод.
  • Приготуйте посипання для пирога: масло змішайте з ложкою цукру і борошном. Перемішайте в крихту.
  • Сир перемішайте з вершками, яйцями, ваніліном і цукром.
  • Яблука очистіть від насіння і порізати невеликими скибочками.
  • Тісто розподіліть по дну дека, зробіть бортики. Викладіть яблука, зверху вилийте начинку з сиру.
  • Пиріг посипте ягодами і крихтою.
  • Випікайте пиріг з сиром 50 хвилин.
  • Пісочний пиріг з сиром та ягодами виходить розсипчастим і готується швидко.

    Ароматний і ніжний ПИРІГ з ЯБЛУЧНО — сирною начинкою.


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 350 гр. сиру;
    • 400 р. тесту;
    • 4 яйця;
    • 350 р. сиру;
    • 100 р. злив. масла;
    • пучку солі;
    • зелень і спеції.

    Приготування:

  • Натріть сир на тертці і перемішайте з сиром. Додайте розм’якшене масло (70 г), рубану зелень і три яйця.
  • Додайте до маси сіль і спеції, перемішайте.
  • Тісто розкачайте в коржик і викладіть на деко, зробіть бортики.
  • Вилийте начинку на пиріг, змастіть жовтком залишився яйця, перемішаного з вершковим маслом.
  • Печіть до золотистого кольору.
  • Приготувати пиріг з сиром можна за 50 хвилин. Всього у випічці 2700 ккал. Виходить 8 порцій.

    Інгредієнти:

    • півтора скл. борошна;
    • пачка маргарину;
    • половина ч. л. соди;
    • скл. цукру;
    • дві ст. л. сметани;
    • півкіло сиру;
    • яйце.

    Етапи приготування:

  • Борошно змішайте з половиною цукру і содою, додати тертий маргарин.
  • Перемішайте масу, влийте сметану, добре перемішайте. Тісто вийде крихтою.
  • Для начинки змішайте сир з цукром і додайте яйце. Перемішуйте, поки цукор не розчиниться.
  • На деко викладіть 2/3 тіста, розподіліть начинку і посипте тістом, що залишилося.
  • Випікайте півгодини.
  • Всього виходить 6 порцій калорійність 2700 ккал.

    Простий листковий пиріг з сиром і зеленню — Ірина Кузьміна


    Watch this video on YouTube

    банани. Виходить випічка смачною і корисною. На приготування пирога з сиром і бананом йде приблизно півтори години. Всього у випічці близько 2000 калорій. Виходить 8 порцій.

    Інгредієнти:

    • два скл. борошна;
    • півтора скл. цукру;
    • пачка масла;
    • три банан;
    • 1 ч. л. соди;
    • чотири ст. л. манн. крупи;
    • два яйця;
    • півкіло сиру.

    Приготування поетапно:

  • Масло розімніть, додайте цукор (півсклянки) і розітріть.
  • Просіяне борошно і гашену соду додайте до масляної суміші, перемішайте. Тісто поставте в холод.
  • Яйця змішайте з сиром і цукром. Всипте манку.
  • Банани порізати кружальцями і перемішайте з начинкою.
  • У форму викладіть частину тіста і сформуйте бортики. Викладіть начинку, накрийте рештою тестом.
  • Випікайте печіть 45 хвилин.
  • До столу пиріг можна подавати в гарячому і охолодженому вигляді.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *