Вдома / Рецепти та харчування / Пиріг з ягодами — кращі рецепти випічки

Пиріг з ягодами — кращі рецепти випічки

Пиріг з ягодами — кращі рецепти випічки

Зміст

Пироги з ягодами – смачна випічка, яку можна готувати і влітку, коли багато свіжих ягід, і взимку, використовуючи ягоди заморожені. Зазвичай для начинки ягоди змішують з цукром.

Дуже красиво виглядають відкриті пироги з ягодами. Сік ягід добре просочує тісто, роблячи випічку соковитою. Ягоди для начинки можна поєднувати з кремом або сиром.

Інгредієнти:

  • три яйця;
  • 150 р. цукру;
  • 120 р. злив. масла;
  • 75 гр. сиру;
  • 300 р. борошна + 2 ст. л.;
  • пучку солі;
  • склянка сметани;
  • два скл. ягід.

Етапи приготування:

  • Виделкою добре розітріть цукор (100 г) з розм’якшеним маслом.
  • Додайте сир і перемішайте. Додайте сіль і одне яйце.
  • У масу всипте просіяне борошно.
  • Тісто покладіть на півгодини на холод.
  • Для заливки решта яйця і цукор перемішайте, додайте сметану і дві ложки борошна. Збийте масу віночком.
  • У форму з пергаментом викладіть тісто, зробіть бортики.
  • Заморожені ягоди викладіть на пиріг і вилийте зверху заливку.
  • Випікайте пісочний пиріг з ягодами годину в духовці на 190 гр.
  • Коли готова випічка охолоне, вийміть з форми.
  • Пиріг із замороженими ягодами підходить для сімейного чаювання або святкового столу. Кількість цукру для заливки можна збільшити. Ягоди підійдуть будь-які.

    Шалено смачний сметанний пиріг з ягодами (Sour creampie with berries


    Watch this video on YouTube

    Необхідні інгредієнти:

    • 450 гр. листкового тіста;
    • 70 г. цукру;
    • 200 р. сухофруктів;
    • 200 г заморожених ягід;
    • дві ст. л. крохмалю;
    • ложечка кориці.

    Приготування:

  • Ягоди посипте крохмалем, сухофрукти залийте окропом на кілька годин.
  • Поріжте на четвертинки сухофрукти.
  • Тісто розкачайте і виріжте коло, використовуючи блюдо або велику плоску тарілку.
  • З тіста зробіть ще кілька смужок 1 див шириною.
  • На деко викладіть коло тесту, зверху посипте перемішані з сухофруктами ягоди. Посипте корицею і цукром.
  • Зверху відкритий пиріг з ягодами прикрасьте ґратами з скручених у спіралі смужок тіста. Бортики пирога підігніть.
  • Печіть пиріг з ягодами в духовці 30 хвилин.
  • Всього виходить 8 порцій калорійністю 2270 ккал.

    Сметанний пиріг з вишнею. Обожнюють діти і дорослі!


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • скл. кефіру;
    • пакетик ваніліну;
    • скл. цукру;
    • два яйця;
    • два скл. борошна;
    • півтори ч. л. разрыхл.;
    • стакан ягід.

    Приготування покроково:

  • Половину цукру змішайте з яйцями і збийте міксером, додаючи решту цукру.
  • Збивайте масу 5 хвилин, поки вона не стає пишною і білої.
  • Влити кефір і частинами всипте просіяне борошно.
  • У тісто додайте ванілін з розпушувачем і збийте вінчиком.
  • Ягоди промийте і обсушіть, додайте в тісто і перемішайте.
  • Вилийте тісто в змащену маслом форму і випікайте 45 хвилин.
  • Калорійність пирога – 200 ккал. На приготування за рецептом пирога з ягодами в духовці йде близько години. Всього виходить 6 порцій.

    Пісочний пиріг з ягодами.Готуємо разом.


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • 450 г борошна;
    • 15 р. дріжджів;
    • 325 мл молока;
    • 4 яйця;
    • 200 р. цукру;
    • півкіло свіжих ягід;
    • дві щіпки солі;
    • 125 р. злив. масла;
    • 30 р. джему з ягід;
    • цедра апельсина.

    Приготування:

  • В молоці (150 мл) розчиніть дріжджі і додайте борошно (150 р.). Накрийте посуд кришкою і залиште на годину.
  • Промийте і обсушіть ягоди. Якщо вони заморожені, викладіть розморожуватися на друшляк, щоб стікався сік.
  • Готову опару змішайте з борошном і молоком, додайте два яйця і один жовток, сіль, цукор (50 г) і масло.
  • Тісто залиште на годину підніматися.
  • Поділіть тісто на дві частини, щоб одна була трохи менше.
  • Великий шматок тіста викладіть на змащене деко, розрівняти. Накрийте тісто плівкою і залиште на 45 хвилин.
  • Другий шматочок тіста розкачайте товщиною до 5 мм і поріжте на смужки 5 см. шириною.
  • Інший цукор розітріть з цедрою, додайте ягоди.
  • Тісто в деко змастіть джемом, викладіть ягоди, посипте цукром.
  • Зверху пирога зробіть грати смужок.
  • Змастіть пиріг жовтком і випікайте 50 хвилин.
  • Ягоди змішуйте з цукром і цедрою перед випіканням пирога, щоб вони не встигли пустити сік.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *