Вдома / Рецепти та харчування / Глазур для паски — прості рецепти випічки прикраси

Глазур для паски — прості рецепти випічки прикраси

Глазур для паски — прості рецепти випічки прикраси

Зміст

Коли паски готові, подумайте про варіанти прикраси, завдяки чому випічка буде не тільки смачною, але і красивою. Одним з найпопулярніших видів прикраси є глазур для паски, яка готується з білків і цукру. Але якщо урізноманітнити інгредієнти, зробити глазур для паски можна з шоколадом, желатином і лимонним соком.

Інгредієнти:

  • дві ч. л. цукрової пудри;
  • 120 р. шоколаду;
  • 50 мл. вершків;
  • 30 гр. слив. масла;
  • 50 мл води.

Приготування:

  • Шоколад розламайте на кубики, покладіть в миску і розтопити на паровій бані.
  • Коли шоколад почне танути, потроху влийте воду і розмішайте.
  • Всипте пудру і продовжуйте тримати миску над парою.
  • Влийте вершки і розмішайте.
  • Покладіть в миску з шоколадом масло. Коли воно розтане, глазур готова.
  • Перед прикрасою паски глазур для паски має трохи охолонути. Перший шар глазурі повинен бути тонким.

    Шоколадна глазур з какао за 5 хвилин!


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • одна ч. л. желатину;
    • половина скл. води + 2 ч. л.;
    • скл. цукру.

    Приготування:

  • Залийте в мисочці желатин двома ложками води, залиште на 30 хвилин розбухати.
  • Цукор залийте водою і поставте на маленький вогонь, помішуючи, до розчинення.
  • Коли сироп стане прозорим, і по консистенції нагадуватиме рідкий мед, додайте желатин і збивайте міксером до білого кольору.
  • Готовою і трохи прохолола глазур’ю прикрасьте паски і поставте їх у духовку на 5 хвилин на 180 градусів, щоб глазур стала пружною. Важливо витягнути паски рівно через 5 хвилин, щоб глазур не потемніли і не обсипалася.
  • Не можна покривати гарячої глазур’ю паски, так як вона розповзеться. Але довго чекати не варто, інакше глазур стане густою і буде обсипатися.

    Цукрова глазур для пасок, яка не кришиться


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • пучку солі;
    • два білка;
    • скл. цукру.

    Приготування:

  • Білки покладіть на деякий час в холодильник: вони повинні бути охолодженими перед збиванням.
  • До охолодженим білків додайте сіль і збийте міксером, збільшуючи швидкість, щоб вийшла густа піна.
  • Продовжуйте збивати і порціями всипайте цукор, який повинен розчинитися.
  • Готове покрийте глазур’ю у два шари остиглі паски.
  • Покриття глазур’ю паски необхідно залишити при кімнатній температурі застигати.

    Білкова ГЛАЗУР для ПАСКИ


    Watch this video on YouTube

    Інгредієнти:

    • плитка шоколаду;
    • дві ст. л. молока;
    • 175 р. цукрової пудри.

    Приготування:

  • Розламайте шоколад на дрібні шматки і розтопіть на водяній бані.
  • Ложку молока змішайте з пудрою і влити в шоколад.
  • Заважайте глазур, поки не вийде однорідна густа маса.
  • Вилийте інше молоко і збийте глазур за допомогою міксера.
  • Прикрашайте паска глазур’ю поки вона тепла. Також можна висипати на неї присипки і прикраси, кокосову стружку або горіхи. Калорійність глазурі приблизно 1080 ккал. Готується глазур 30 хвилин.

    Інгредієнти:

    • ложка ст. крохмалю;
    • три ст. л. какао;
    • три ст. л. крохмалю картопляного;
    • три ст. л. води.

    Етапи приготування:

  • Пудру просійте і змішайте з крохмалем і какао.
  • Влийте холодну воду і ретельно розмішайте суміш.
  • Готовою глазур’ю покрийте паски.
  • На приготування глазурі піде зовсім небагато часу – близько 15-20 хвилин. Калорійність – 1000 ккал.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *