Вдома / Поради / Як швидко варити перловку?

Як швидко варити перловку?

1.Перший пораду, напевно, всім відомий. Якщо хочете швидко приготувати перловку, замочіть її таким же чином, як і квасолю у холодній воді хоча б на ніч. Це дозволить скоротити час приготування майже на п’ятнадцять хвилин і зробить крупу разваристой. Перед тим як замочувати крупу обов’язково переберіть її і видаліть сміття і погані зерна. Заливайте крупу саме холодною водою, якщо замачиваете на ніч. І пам’ятайте правило, що на один стакан крупи слід брати літр води. 2. Тепер розповімо про другому способі, в якому попереднє замочування не обов’язково. Відзначимо, що в кожному способі на початковому етапі не забуваємо перебрати і промити водою крупу. Потім висипаємо крупу в киплячу воду і варимо близько трьох хвилин при сильному вогні. Після минулого часу зливаємо воду і заливаємо холодною водою і знову ставимо на вогонь і чекаємо закипання. Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь на мінімум, додаємо сіль, вершкове масло і варимо до тих пір, поки не випарується вся рідина. 3. Не завжди перловку заливають на початку холодною водою. Наприклад, в даному способі, промиту крупу заливають гарячою водою і доводять до кипіння, після чого зливають воду і знову заливають гарячою водою. В цей же момент не забуваємо підсолювати. Потім додаємо масло і ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і доводимо до готовності в духовці, розігрітій до температури 180 градусів. 4. Якщо ви пройдетеся по магазинам то напевно побачите на полицях перловку, яка готується в пакетиках. Така крупа готується набагато швидше звичайної, і навіть можна приготувати її у мікрохвильовці. Для цього кладемо пакетик в скляну жароміцний посуд і заливаємо холодну воду. Залишається лише поставити на п’ятнадцять хвилин у мікрохвильовку при максимальній потужності. По результату часу робіть потужність менше і залишайте до повного приготування крупи. 5. І, звичайно ж, просто і швидко можна приготувати перловку в скороварці. Для цього наливаємо в ємність воду, засипаємо перловку в спеціальну миску і вмикаємо пароварку. Час приготування зазвичай вказується в умовах експлуатації приладу. Так що пошукайте інформацію там. І наостанок хочемо сказати, що не забувайте про таку прекрасну крупу і готуйте її із задоволенням за допомогою наших рад.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *