Вдома / Рецепти та харчування / Пишні сирники: дуже смачні рецепти

Пишні сирники: дуже смачні рецепти

Пишні сирники: дуже смачні рецепти

Зміст

Пишні сирники – смачне і корисне блюдо, в якому міститься багато сиру. Зробити пишні сирники з сиру можна на сковороді або спекти в духовці, додавши звичайну або кукурудзяне борошно.

Часто в сирники додають курагу або родзинки. Щоб сирники вийшли апетитними і пишними, важливо правильно приготувати тісто – ось і весь секрет.


Сирники з родзинками

У приготуванні класичні пишні сирники дуже прості: на приготування знадобиться 40 хвилин. Виходить п’ять порцій смачних сирників з родзинками (3 штуки в одній порції), калорійністю 1600 ккал.

Інгредієнти:

  • 600 р. сиру;
  • яйце і білок;
  • дві ст. л. цукру;
  • 0,3 ложечки солі;
  • 4 ложки манки;
  • дві ст. л. борошна;
  • жменю родзинок.

Приготування покроково:

  • У мисці з’єднайте сир з сіллю і цукром, додайте яйце з білком і борошно. Розмішайте.
  • Ізюм промийте і додайте в тісто.
  • Потроху додайте в масу манку і розмішуйте. Тісто повинно прилипати, але не повинно бути в’язким.
  • На поверхню, посипану борошном, викладіть сир і сформуйте невеликі круглі сирники.
  • Кожен сирник обвалите в борошні і злегка стисніть рукою.
  • Смажте сирники в маслі з двох сторін.
  • Сирні пишні сирники можна їсти з варенням або сметаною. Ще смачно їсти сирники з медом та шоколадною глазур’ю.

    Як смачно приготувати пишні сирники із сиру


    Watch this video on YouTube


    Сирники з манкою в духовці

    Смачні пишні сирники можна подавати на сніданок або полуденок. Дуже люблять сирники діти, які часом відмовляються їсти звичайний сир. Всього вийде дві порції пишних сирників з манкою, калорійністю 650 ккал. Готування займає 1 годину.

    Необхідні інгредієнти:

    • яйце;
    • 200 р. сиру;
    • дві ложки цукру;
    • ложка манки;
    • три ложки борошна;
    • ложка сметани.

    Приготування:

  • Сир з’єднайте з цукром, яйцем і манкою. Залиште масу на 20 хвилин, щоб розбухла манна крупа.
  • Просійте і додайте в масу борошно, тісто вимісити.
  • На деко застеліть фольгу.
  • Сформуйте з тіста сирники і обваляйте їх у борошні.
  • Готові сирники викладіть на фольгу і змастіть сметаною.
  • Печіть у духовці пишні сирники не довше 20 хвилин.
  • Манна крупа не тільки добре скріплює сирне тісто, але і надає сирників родзинку.

    СИРНИКИ за 5 хвилин — ну дууже смачні!


    Watch this video on YouTube


    Сирники без яєць

    Приготувати смачні і пишні сирники по-домашньому можна без додавання в тісто яєць. Такий рецепт підійде тим, хто не їсть яйця. Виходить чотири порції калорійністю 752 ккал. Готуються сирники без яєць одну годину.

    Інгредієнти:

    • пучку солі;
    • 400 гр. сиру;
    • дві ч. л. цукру;
    • ложка ст. борошна.

    Етапи приготування:

  • Додайте в сир сіль з цукром і борошно. Ретельно розмішайте. Можна скористатися калаталом з дірками.
  • З тіста скачайте товсту ковбаску і наріжте порційними однаковими кружечками.
  • Кожен сирник обваляйте в борошні і придавіть рукою.
  • У добре розігрітому маслі смажте пишні сирники на сковороді. Можна накрити сковороду під час смаження кришкою.
  • Коли сирнички підрум’яняться з одного боку, переверніть.
  • Додайте за смаком в сирну масу родзинки, шматочки яблука або банани, курагу. Якщо сир вологий, борошна може знадобитися більше.

    СИРНИКИ В ДУХОВЦІ — ну дууже смачні!


    Watch this video on YouTube


    Сирники з кукурудзяним борошном

    Це рецепт пишних сирників з кукурудзяним борошном і розпушувачем без манки. Виходить дві порції калорійністю 1012 ккал. Готуються сирники півгодини.

    Необхідні інгредієнти:

    • ч. л. розпушувача;
    • пачка сиру;
    • ст. л. кукурудзяного борошна;
    • яйце;
    • ванілін – 0,5 ч. л.;
    • ложка ст. цукру;
    • три ст. л. борошна.

    Етапи приготування:

  • Додайте до сиру яйце і ванілін, розпушувач, борошно кукурудзяне, цукор.
  • Добре розмішайте і залишіть на 15 хвилин, щоб набухла борошно.
  • Сформуйте з тіста середнього розміру сирники і обваляйте кожен у пшеничному борошні.
  • Обсмажуйте з двох сторін сирники до рум’яного кольору.
  • За рахунок кукурудзяного борошна сирники виходять яскравого помаранчевого кольору. Борошно можна брати грубого або дрібного помелу.

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *