Вдома / Рецепти та харчування / Торт «Снікерс» — покрокові рецепти десерту

Торт «Снікерс» — покрокові рецепти десерту

Торт «Снікерс» — покрокові рецепти десерту

Зміст

Торт «Снікерс» – популярний і багатьма улюблений десерт. В інгредієнтах торта є арахіс, згущене варене молоко і шоколад.

Домашні рецепти «Снікерс» містять печиво, безе і випічку.

Інгредієнти:

  • 250 р. арахісу;
  • 150 мл води;
  • 350 р. цукру;
  • 1,5 р. соди;
  • 2 р. кислоти лимон.

Арахісове масло:

  • 100 р. арахісу;
  • 1 ложечка солі;
  • дві ч. л пудри цукор.

Карамель:

  • 225 г. цукру;
  • 80 мл. молока;
  • 140 р. вершків 20%;
  • 250 мл. глюкозного сиропу.

Нуга:

  • 30 мл. глюкоз. сиропу;
  • 330 р. пудри цукор.;
  • 60 мл води;
  • два білка;
  • 0,5 ложечки солі;
  • 63 р. арахіс. масла.

Ганаш:

  • 200 мл 20% вершків;
  • 400 р. шоколаду.

Приготування:

  • Промийте в прохолодній воді арахіс і просушіть.
  • Висушені горіхи викладіть на пергамент в один шар і поставте на п’ять хвилин в духовку на 180 р.
  • Глюкозний сироп: у каструлю з товстим дном влийте воду і засипте цукор з лимонною кислотою. Цукор повинен розчинитися.
  • Зніміть з вогню, коли температура рідини буде 115 градусів, додайте соду. Заважайте, поки піна не спаде.
  • Смажте 10 хвилин горіхи на сухій сковороді з товстим дном.
  • Арахісове масло: викладіть горіхи в блендер, додайте сіль з пудрою і перебивайте 10 хвилин, помішуючи.
  • У посуд з товстим дном засипте цукор, молоко, глюкозний сироп і вершки.
  • Варіть до розчинення на невеликому вогні, помішуючи.
  • Маса збільшиться в два рази. Коли температура карамелі стане 115 градусів, зніміть з вогню.
  • Арахіс підсушений викладіть в карамель і розмішайте. Застеліть форму пергаментом і вилийте карамельну масу. Форму покладіть в холодну воду.
  • Нуга: у посуді з товстим дном перемішайте пудру, глюкозний сироп і воду. Варіть до 120 градусів.
  • В густу піну білки збийте в міксері. Влийте частинами сироп і одночасно збивайте.
  • Додайте сіль (0,5 ч. л.) і арахісове масло. Збивайте, поки масло не розчиниться.
  • Нугу вилийте у форму на карамель і покладіть в холодну воду.
  • Підігрійте вершки, додати поламаний на шматочки шоколад. Коли шоколад розтане, перемішайте міксером масу і залишити на 30-50 хвилин.
  • Торт вийміть з форми.
  • Візьміть чистий пергамент і розподіліть частина ганаша: за розміром торта. Зверху покладіть торт і запечатайте краю ножем.
  • Торт покрийте ганашем.
  • Арахіс для торта беріть очищений і несолоний. Торт виходить дуже смачним, як справжній батончик «Снікерс»!

    Торт Снікерс — Класичний Рецепт як приготувати]


    Watch this video on YouTube

    Тісто:

    • 130 р. злив. масла;
    • одна ложка пудри цукор. з гіркою;
    • 270 р. борошна;
    • три жовтка;
    • 0,5 ложечки разрыхл.;
    • одна ложка сметани.

    Безе:

    • три білка;
    • стакан дрібного цукру.

    Крем:

    • 150 р. злив. масла;
    • 250 р. вареної згущенки;
    • 70 р. арахісу.

    Глазур:

    • 70 р. чорного шоколаду;
    • дві ложки вершків 20%;
    • 20 р. злив. масла.

    Прикраса:

    • 15 маршмеллоу;
    • арахіс – 20 шт.

    Приготування:

  • У чаші кухонного комбайна з’єднайте розпушувач з просіяним борошном і пудру. Перемішуйте інгредієнти 7 хвилин.
  • Додайте порізані на шматочки масло і подрібніть тісто в дрібну крихту.
  • Додайте жовтки, сметану і перемішайте.
  • Тісто викладіть на пергамент і надайте форму квадрата.
  • Тісто розкачайте в пласт прямокутної форми. Товщина пласта – 4 мм.
  • Покладіть тісто в холодильник на 15 хвилин.
  • Зробіть безе: білки збийте в густу піну, використовуючи міксер.
  • Не вимикаючи міксер, засипте порціями цукор, збивайте до стійких піків.
  • Вкладіть білки на розкатаний прямокутник тесту рівним шаром.
  • Печіть 10 хвилин при 170 гр., потім 30 хвилин при 110 гр.
  • Зробіть крем: збийте міксером розм’якшене масло до пишноти, додайте згущене молоко. Збийте ще раз до однорідної маси.
  • Арахіс покладіть в пакет і подрібнити качалкою.
  • Для глазурі поломайте шоколад, викладіть в миску, влийте вершки і додайте масло.
  • Прогрійте масу в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб шоколад з маслом розтанули. Перемішайте.
  • По боках підрівняйте повністю остиглий корж. Обрізки руками подрібніть в крихту і залиште для прикраси торта.
  • На три прямокутника однакового розміру розділіть корж.
  • Нанесіть тонким шаром крем на блюдо, зверху викладіть один прямокутник. Зверху покрийте кремом, посипте арахісом, так і інші коржі.
  • Торт з усіх боків намажте кремом, пліч посипте крихтою від безе.
  • Торт покрийте глазур’ю. Зверху посипте арахісом і викладіть маршмеллоу.
  • Рецепт торта «Снікерс» з безе


    Watch this video on YouTube

    Якщо глазур трохи застигла, перед покриттям торта трохи прогрійте її у мікрохвильовці.

    Тісто:

    • 800 р. печива;
    • півтора скл. арахісу;
    • банку згущеного молока;
    • пачка масла.

    Заливка:

    • скл. сметани;
    • 100 р. какао;
    • 60 г. цукру;
    • півтори ст. л. злив. масла.

    Етапи приготування:

  • Перетворіть печиво у велику крихту. Можна ламати руками або подрібнити в блендері.
  • Промийте і просушіть горіх, трохи підсушіть в духовці при 170 р. шість хвилин, перемішуючи.
  • Горіхи очистіть від шкірки і трохи подрібніть.
  • Печиво з горіхами перемішайте.
  • Заливка: розм’якшене масло збийте добела і перемішайте зі згущеним молоком.
  • Окремо перемішайте цукор з какао.
  • Сметану поставте на вогонь, коли почне закипати, всипте суміш какао і цукру. Помішуйте і кип’ятіть, поки маса не стане однорідною і густий.
  • Зніміть з вогню і відразу покладіть масло. Перемішайте готову глазур.
  • Заливку з’єднайте з арахісом і печивом, перемішайте.
  • Викладіть масу у вигляді кола на блюдо, трохи утрамбуйте. Торт повинен бути рівним і круглим. Можна збирати його у формі для запікання, застеленому пергаментом.
  • Залийте торт глазур’ю. Залиште в холоді на ніч.
  • Зроблений по простому покрокового рецепту торт «Снікерс» виходить дуже смачним.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *