Вдома / Рецепти та харчування / Вареники з салом – рецепти соковитого страви

Вареники з салом – рецепти соковитого страви

Вареники з салом – рецепти соковитого страви

Вареники з начинкою з сала – дуже апетитне, хоча далеко не дієтичне блюдо. Вареники з салом виходять жирненькі і соковиті. Кілька рецептів вареників з салом докладно описані нижче.

Вареники з салом і цибулею

Апетитні вареники з салом і цибулею ліпляться за рецептом з тіста на воді. Порцій виходить вісім.

Інгредієнти:

  • три скл. борошна;
  • 0,75 скл. води;
  • яйце;
  • 2 ст. л. раст масла.;
  • 150 р. сала;
  • спеції.

Етапи приготування:

  • 2,5 склянки борошна просійте, додайте яйце, влийте воду і масло, посоліть, замісіть тісто.
  • Тісто розкачайте в тонкий і довгий блін.
  • Сало наріжте дрібними кубиками і обсмажте в олії, всипте решту борошно, перемішайте.
  • Склянкою розділіть тісто на кружечки і викладіть на кожен начинку. Краєчки скріпіть.
  • Зваріть в киплячій та підсоленій воді вареники. Коли спливуть, варіть ще п’ять хвилин.
  • По покроковому рецепту вареники з салом готуються близько години. Калорійність – 2360 ккал.

    Вареники з салом, грибами і картоплею

    Смачні вареники з ароматною начинкою з сала, грибів і картоплі – повноцінний і ситний вечеря.

    Необхідні інгредієнти:

    • 300 р. сала;
    • 2,5 скл. борошна;
    • дві ложки сметани;
    • скл. води;
    • спеції;
    • 30 мл. олії раст.
    • півкіло картоплі;
    • 200 г грибів;
    • 100 р. цибулі.

    Приготування:

  • Трохи посоліть просіяне борошно і додайте масло зі сметаною, влийте гарячу воду. Перемішайте і замісіть тісто.
  • З картоплі зваріть пюре, на кілька шматків сало поріжте і обсмажте трохи олії.
  • Окремо обсмажте дрібно порізані гриби з нашаткованою цибулею.
  • Перекрутіть сало через м’ясорубку і з’єднати з засмажкою та пюре, перемішайте і додайте спеції.
  • Тісто розділіть на шматки і кожен розкачайте в коржик, зробіть гуртки за допомогою гуртки або стаканчика.
  • У середину кожного кружечка покладіть начинку і красиво скріпіть краю.
  • Три хвилини варіть в окропі вареники після того, як спливуть.
  • Порцій вареників з цибулею, картоплею і салом виходить шість, загальна калорійність страви – 1750 ккал. Час на приготування – 45 хвилин.

    Вареники з салом і капустою

    Це вареники з начинкою з сала і квашеної капусти. Час приготування – 60 хвилин.

    Інгредієнти:

    • 800 г. борошна;
    • 400 г капусти;
    • два яйця;
    • 150 р. сала;
    • половина ложечки солі;
    • скл. води.

    Приготування покроково:

  • Капусту відіжміть, зріжте шкірку з сала. Перекрутіть ці інгредієнти в м’ясорубці.
  • Яйця з сіллю перемішайте, всипте порціями борошно і додайте кип’ячену воду.
  • Розкачайте тісто і зробіть маленькі коржі, на кожну покладіть по ложці начинки і скріпіть краю.
  • Калорійність вареників з салом і квашеною капустою – 1350 ккал, порцій виходить чотири.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *