Вдома / Рецепти та харчування / Вареники з грибами – апетитні і прості рецепти

Вареники з грибами – апетитні і прості рецепти

Вареники з грибами – апетитні і прості рецепти

Зміст

Вареники з грибною начинкою виходять смачними і дуже смачними. Начинку з грибів можна доповнювати сиром, картоплею, цибулею та іншими овочами. Готувати вареники можна також з сушеними і солоними грибочками.

Інгредієнти:

  • два яйця;
  • півкіло борошна;
  • 100 р. сиру;
  • спеції;
  • 4 ложки олії раст.;
  • півтора скл. води;
  • 300 р. грибів;
  • цибулина.

Етапи приготування:

  • Гриби з цибулею дрібно наріжте і обсмажте в олії.
  • Подрібніть на тертці сир і додайте до остившім овочів, перемішайте.
  • Борошно з’єднайте з яйцями, влийте воду з маслом, посоліть і замісіть тісто.
  • Зробіть невеликі ковбаски з тіста і розріжте кожну на шматочки, які розкачати в коржі.
  • На кожну корж викладіть порцію начинки і скріпіть краю.
  • Відваріть готові вареники з сиром і грибами в киплячій воді 10 хвилин.
  • Порцій з усіх інгредієнтів виходить п’ять, загальна калорійність – 1050 ккал.

    картоплею. Виходить шість порцій калорійністю 920 ккал. Приготування вареників займає 55 хвилин.

    Необхідні інгредієнти:

    • три скл. борошна;
    • яйце;
    • скл. води;
    • 200 г грибів;
    • 4 картоплини;
    • пучок петрушки;
    • спеції.

    Приготування:

  • Картоплю зваріть в мундирі, очистити і в блендері подрібніть.
  • Борошно просійте і змішайте з яйцем, додайте сіль.
  • Поливайте порціями воду в борошно і замісіть тісто.
  • Розкотіть тісто в тонкий пласт і виріжте кухлі. Для цього можна використовувати склянку.
  • Дрібно наріжте солоні гриби, порубаєте зелень.
  • З’єднати картоплю з зеленню і грибами, перемішайте і посоліть, додайте спеції.
  • На коржі з тіста розкладіть начинку, краї з’єднайте.
  • Воду закип’ятіть і варіть вареники три хвилини, після того як спливуть.
  • Гарячі вареники з грибами і картоплею розкладіть по тарілках, додайте вершкове масло.

    Інгредієнти:

    • скл. грибів;
    • три картоплини;
    • цибулина;
    • морквина;
    • 25 мл. олії раст.;
    • 25 мл. олії злив. пряженого;
    • по 1 пучку прованських трав, солі, цукру і перцю меленого;
    • 400 г. борошна;
    • 80 мл. води;
    • яйце;
    • 25 мл. олії оливки.;
    • 50 р. цибулі порею.

    Приготування покроково:

  • Замочіть на півгодини гриби в гарячій воді.
  • Коли гриби розбухнуть, добре промийте їх у підсоленій воді.
  • Просіяне борошно з’єднайте з водою, яйцем і оливковою олією, додайте дрібку солі, меленого перцю і цукру.
  • Замісіть тісто і загорніть в плівку.
  • Наріжте півкільцями цибулину, подрібніть моркву на тертці. Спасеруйте овочі в суміші вершкового і рослинного масла.
  • Наріжте гриби і відіжміть від рідини, додайте до засмажки.
  • Смажте п’ять хвилин, додайте спеції (прованські трави, посоліть.
  • Начинку викладіть в блендер і подрібніть до однорідності.
  • Зваріть картоплю і зробіть пюре, з’єднайте з грибною масою і перемішайте.
  • Розкачайте тісто В джгут і розрізати на шматочки.
  • Кожен шматочок вмочайте в борошно і розкачайте.
  • На кожен гурток викладіть чайну ложку начинки і скріпіть красиво краєчки.
  • У каструлі закип’ятіть воду, варіть вареники з цибулею і грибами на великому вогні п’ять хвилин.
  • Спасеруйте в олії трохи цибулі, нарізаного тонкими півкільцями.
  • Подавайте вареники з сушеними грибами, посипати цибулею. Додайте сметану або шматочок вершкового масла.

    Необхідні інгредієнти:

    • скл. води;
    • 600 р. грибів;
    • 400 г. борошна;
    • 5 ложок олії раст.;
    • дві цибулини;
    • півтори ложечки солі.

    Приготування покроково:

  • До просіяної муки додайте ложку солі і воду. З тіста зробіть кулю і залиште в теплі.
  • Цибулину наріжте кубиками, гриби – пластинками і ще раз навпіл.
  • На сковороді обсмажте овочі з 5 ложками олії, додайте спеції і сіль.
  • Ковбаскою скрутіть тісто і наріжте шматочками, кожен розкачайте в коржик.
  • Начинку покладіть в середину кожного кружка і скріпіть краю.
  • Варіть вареники в киплячій підсоленій воді п’ять хвилин.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *