Вдома / Рецепти та харчування / Вареники з цибулею: 3 незвичайних рецепта

Вареники з цибулею: 3 незвичайних рецепта

Вареники з цибулею: 3 незвичайних рецепта

Зелену цибулю можна додавати не тільки в салати, але і в начинку для вареників. Смачними виходять вареники з цибулею та картоплею, сиром, яйцем.

Вареники з цибулею і сиром

Рецепт вареників з цибулею і сиром складається з мінімального набору продуктів. Калорійність страви – 1536 ккал. Порцій виходить вісім. Готуються вареники 80 хвилин.

Інгредієнти:

  • скл. води;
  • півкіло борошна;
  • пучок цибулі;
  • півкіло сиру;
  • 1 ложечка солі.

Етапи приготування:

  • До просіяної муки додайте сіль і воду. Готове тісто залиште на півгодини в холоді, в целофановому пакеті.
  • Розімніть сир виделкою, цибуля порубаєте й змішайте з сиром, посоліть начинку за смаком.
  • Обімніть тісто і поділіть на шматки, розкачати кожну в пласт і виріжте кружечки.
  • На кожен гурток викладіть по ложечці начинки і скріпіть щільно краю.
  • Коли в каструлі закипить вода, закиньте вареники і варіть, помішуючи, ще п’ять хвилин після того, як спливуть.
  • Вареники з цибулею і сиром подають до столу гарячими з маслом і густою сметаною.

    Вареники з цибулею, гарбузом і картоплею

    Це незвичайна начинка для вареників з картоплі, зеленої цибулі і гарбуза.

    Необхідні інгредієнти:

    • два скл. борошна;
    • 100 р. гарбуза.
    • скл. води;
    • 40 мл. олії раст.;
    • шість картоплин;
    • цибулина;
    • пучок цибулі зеленої.

    Приготування:

  • Зваріть картоплю і розімніть в пюре, дрібно поріжте цибулину.
  • Очистіть гарбуз і наріжте шматками. Ріпчасту цибулю посмажте, додайте до пюре.
  • Зелену цибулю дрібно наріжте, сиру гарбуз перетворити на пюре. Додайте до картоплі ці два інгредієнти і перемішайте, додайте спеції.
  • До борошна додати масло і сіль, влийте воду. Готове тісто залиште на півгодини відпочивати.
  • В тонкий пласт розкачайте тісто і виріжте кружечки. На кожен наоложите порцію начинки і красиво защипайте краю.
  • Викладіть в киплячу воду вареники і заважайте, щоб не прилипли.
  • Варіть вареники з цибулею та картоплею 8 хвилин, коли спливуть.
  • Калорійність – 560 ккал, порцій виходить дві. Готування займає близько години.

    Вареники з яйцем і цибулею

    Це цікавий рецепт вареників з зеленою цибулею і яйцем. Загальна калорійність – 1245 ккал.

    Інгредієнти:

    • шість яєць;
    • 4,5 скл. борошна;
    • скл. води;
    • пучок цибулі зеленої;
    • половина ч. л. солі.

    Приготування:

  • Збийте два яйця і додайте сіль з водою. Порціями всипте борошно і зробіть тісто.
  • Решта яйця зваріть і очистіть, дрібно наріжте і перемішайте з подрібненою цибулею. Посоліть і додайте спеції.
  • На чотири частини розділіть тісто і розкачайте кожну тонко. З кожного пласта виріжте чашкою або склянкою кружечки, викладіть на кожен начинку і скріпіть краю.
  • У киплячій підсоленій воді зваріть вареники і подавайте на стіл.
  • Виходить п’ять порцій вареників з цибулею і яйцем. Час приготування – годину.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *