Вдома / Рецепти та харчування / Окрошка на майонезі – рецепти літнього супу

Окрошка на майонезі – рецепти літнього супу

Окрошка на майонезі – рецепти літнього супу

Зміст

Майонез – одна з основних заправок для окрошки. Окрошка на майонезі виходить смачною і ситною – відмінний обід в спекотний літній день.

Окрошку можна готувати не тільки овочеву, але і з додаванням м’яса або вареної ковбаси. У деяких рецептах ковбаса замінюється вареними сосисками.

Інгредієнти:

  • півкіло м’яса;
  • 200 г цибулі зеленої;
  • скл. горошку;
  • по 1 пучку кропу і петрушки;
  • шість яєць;
  • 600 р. картоплі;
  • 3 ложки майонезу;
  • 3 ложки сироватки;
  • півкіло огірків;
  • спеції.

Етапи приготування:

  • Зваріть м’ясо, картоплю і яйця. Коли будуть готові, охолодити, овочі очистіть.
  • У киплячу воду покладіть горошок і варіть вісім хвилин, промийте холодною водою і перекладіть на друшляк, щоб рідина стекла.
  • Зелень з цибулею порубаєте, дрібно наріжте м’ясо з огірками, варену картоплю і яйця.
  • Перемішайте інгредієнти і поставити в холод на годину.
  • Сироватку з’єднайте з майонезом, розмішайте і заправте окрошку.
  • Калорійність окрошки на майонезі 1300 ккал. Готується страва годину. Горошок для приготування окрошки можна брати свіжий і заморожений.

    Необхідні інгредієнти:

    • три картоплини;
    • два огірка;
    • 200 г. ковбаси;
    • два яйця;
    • пучок зелені;
    • 4 ложки майонезу;
    • літр води;
    • оцет, сіль.

    Приготування:

  • Наріжте кубиками ковбасу з огірками.
  • Яйця з картоплею зваріть і очистіть, також наріжте кубиками, дрібно.
  • Зелень порубаєте, викладіть все в каструльку і додайте трохи оцту і сіль.
  • Заправте окрошку водою з майонезом і перемішайте.
  • Калорій у ній на майонезі 1360. Перед подачею на стіл, поставте окрошку на дві години в холодильник настоятися і охолодитися. Подавайте до столу зі сметаною.

    Інгредієнти:

    • 4 картоплі;
    • 2 л. води;
    • п’ять яєць;
    • два огірка;
    • 350 р. сосисок;
    • пучок цибулі кропу;
    • спеції;
    • 3 ложки майонезу;
    • з 1 ложки тертого хрону і лимон. кислоти.

    Етапи приготування:

  • Зваріть картоплю і яйця. Остудіть і чистіть.
  • Невеликим кубиком наріжте огірки з сосисками.
  • Дрібно поріжте цибулю з зеленню.
  • Білки подрібніть на тертці, наріжте картоплю.
  • Розімніть вилкою жовтки і додайте майонез, хрін, лимонну кислоту і спеції. Перемішайте.
  • Додайте до жовткової суміші воду і розмішайте.
  • Нарізані інгредієнти і зелень з цибулею з’єднайте в каструлю, влийте воду. Перемішайте.
  • Потрібно півгодини, щоб зробити окрошку на майонезі. Калорійність супу – 1650 ккал. Перед подачею окрошку охолодіть.

    Необхідні інгредієнти:

    • пучок цибулі;
    • чотири картоплі;
    • два огірка;
    • дві ст. л. майонезу;
    • три яйця;
    • 2 ложки солі;
    • 200 р. курки.

    Приготування:

  • Зваріть курку в підсоленій воді, вийміть готове м’ясо з бульйону, остудити і дрібно наріжте.
  • Бульйон остудіть. Зваріть окремо картоплю з яйцями.
  • Кубиком наріжте варені яйця, картоплю і огірки, дрібно порубаєте зелень з цибулею.
  • Складіть в каструлю нарізані інгредієнти і додайте майонез з сіллю.
  • Перемішайте масу і влийте бульйон, розмішуючи окрошку.
  • Виходить шість порцій, калорійністю 630 ккал. Час приготування апетитною окрошки – близько години.

    vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *