Вдома / Рецепти та харчування / Ліниві вареники для дітей – рецепти з сиру

Ліниві вареники для дітей – рецепти з сиру

Ліниві вареники для дітей – рецепти з сиру

Зміст

Харчування дітей має бути різноманітним. Навіть для малюка, якому лише рік, можна знайти багато страв. І вони будуть корисні і безпечні.

Нам знадобиться:

  • сирок – 0,5 кг;
  • курячі яйця – 2 штуки;
  • цукор – 3 столові ложки;
  • пшеничне борошно – 5 столові ложки;
  • сіль.

Як приготувати:

  • Перетріть сирок крізь сито і змішайте з яйцями, цукром і сіллю.
  • У перетертий сир просійте борошно і замісіть тісто.
  • Поставте на вогонь воду і трохи посоліть.
  • Поділіть тісто на кілька частин і скачайте з них ковбаски.
  • Кожну сирну ковбаску порізати на шматочки товщиною в 1 см. Зварені ліниві вареники для дітей збільшуються в розмірі і стануть саме такими, щоб малюку було зручно їх їсти.
  • У закипілу воду опустіть вареники і варіть три хвилинки після того, як вони спливуть.
  • Подавайте варенички зі сметанкою або маслом.
  • манки готуються дуже просто, а виходять неймовірно ніжними та смачними. А якщо до приготування підключити маленького помічника, то і отримане блюдо стане смачніше.

    Нам знадобиться:

    • сирок – 400 гр;
    • куряче яйце – 1 штука;
    • манка – 150 гр;
    • кефір – 120 мл;
    • цукор – 2 столові ложки;
    • сіль – 1 чайна ложка.

    Як приготувати:

  • Змішайте в чашці сир, яйце, сіль і цукор.
  • Змішайте кефір і манну крупу і залиште на 15 хвилин, щоб манка розбухла.
  • Поки манка настоюється, закип’ятіть в каструлі воду.
  • Змішайте манку з сиром.
  • З отриманого тіста скачайте маленькі кульки.
  • У закипілу воду опустіть «лінивців» і варіть до готовності. Щоб манка встигла приготуватися, варіть їх приблизно 7 хвилин.
  • Викладіть на тарілку і полийте улюбленим соусом. Смачні ліниві вареники для дитини 1 рік сметаною.
  • Нам знадобиться:

    • сир – 0,6 кг;
    • курячі яйця – 2 штуки;
    • манна крупа – 5 столових ложок;
    • цукор – 4 столові ложки;
    • морква – 1 штука;
    • половинка буряків;
    • пучок кропу.

    Як приготувати:

  • Сир перетріть через сито або прокрутіть через м’ясорубку.
  • В окрему глибоку чашку розбийте яйця.
  • Насипте цукор і манку і перемішайте. Залиште ненадовго, щоб манка розбухла.
  • Вимийте і почистіть моркву натріть її на дрібній тертці, загорніть в марлю і видавіть сік. Його буде небагато.
  • Буряк вимийте, почистіть, подрібніть і вичавіть сік.
  • Кріп вимийте і подрібніть блендером і тільки потім вичавлювати сік.
  • Змішайте сир і манку. Тісто розділіть на чотири рівних частини.
  • Три частини тіста змішайте з різними соками, а одну залиште білої.
  • Присипте стіл борошном і ретельно вимішайте кожну частину тіста.
  • Скачайте з тіста ковбаски і наріжте на маленькі шматочки.
  • Зваріть вареники в киплячій підсоленій воді. Кожний колір варіть окремо.
  • Подавайте на стіл з вершковим маслом або сметанкою. При бажанні можна прикрасити фруктами або ягодами.
  • vidpovidi

    Добавить комментарий

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *