Вдома / Поради / Про вживання в лікувальних цілях

Про вживання в лікувальних цілях

Часто запитують, чи шкідливо безалкогольне пиво. Будь-пивний напій містить величезну кількість активних речовин, продуктів бродіння, мікроелементів, корисних бактерій. Алкоголь зовсім необов'язкове доповнення. В правильно виготовленому пиві вміст алкоголю мінімально. Від 0,5 до 4 градусів. Напої з вмістом алкоголю вище 3 градусів вважалися міцним, їх пили в лікувальних цілях або на великих святах. Наприклад, восени, під час гулянь з приводу збору врожаю.

Пиво розбавляли водою і використовували як засіб знезараження води. Мікроорганізми знищували шкідливі бактерії. Коли в древніх легендах ми читаємо, що герой богатир випив бочонок по дорозі на битву, це зовсім не те ж саме, що випити пару банок консервованого алкогольного напою, через непорозуміння, з метою маркетингу, званому пивом. Навіть одна банка дешевого напою може викликати сп'яніння.

У консервованому пиві вміст корисних речовин і мікроорганізмів практично зведено до нуля. Зате дуже великий вміст хімічних консервантів, окислювачів, барвників і етилового спирту. Тому давайте відразу вирішимо, що нормальне пиво повинно бути зварено в пивоварні, з бродінням в чані і додаванням корисних трав.

Наш час цей час надмірностей. Почувши, що від пива є користь, ми починаємо вживати його в фантастичних масштабах, в страшному сні не снилися древнім лікарям, які виписують його для оздоровлення та виходжування хворих. Погане знання історії сприяє розвитку алкоголізму і ожиріння. Кружка пінного напою була нормою дорослої людини під час свят. Богач міг дозволити собі пити кухоль кілька разів на тиждень. Це вважалося жахливим надмірністю і марнотратством.

Штучне випарювання алкоголю методом кип'ятіння або пастеризації виглядає досить дивно. Користь від такого напою мінімальна. Алкоголь, отриманий методом бродіння, випарити нереально, якщо тільки не знищити мікроорганізми, які виробляють алкоголь. Саме ці бактерії мають лікувальні властивості і допомагають організму виробляти природний алкоголь. Для довідки, алкоголь виробляється в мінімальних кількостях у всіх живих клітинах.

Застосування при лікуванні та реабілітації тяжкохворих

Користь пива при лікуванні та реабілітації важких хворих абсолютно очевидна і багаторазово підтверджена історією. Під час війни, після епідемій тифу, супутніх війнам через антисанітарію, що вижили відпоювали пивом, розведеним водою. Воно допомагало організму відновити клітинні функції. Користь рідкого хліба під час епідемій, морів, голоду зафіксовано в численних літописах, в тому числі в монастирських книгах. Саме в монастирях часто варилися хмільні напої належної якості та в достатній кількості, щоб забезпечити лікуванням значна кількість народу. Також пиво широко застосовувалося для лікування і профілактики кишкових захворювань.

Якщо згадати історію 18 століття, страшну епідемію холери в Одесі вдалося зупинити, виливши в водосховище величезні, ще запаси вина і сортового бочкового пива. Холерні вібріони загинули в обеззараженной воді. Тому, можна сміливо говорити, що користь безсумнівно є.

Діти і хмільні напої

Життєва сила, що міститься в рідкому хлібі, масово допомагала виходжувати важкохворих або виснажених дітей. Величезна кількість життів врятував особливий коктейль з гарячого молока і пива. У гаряче, майже кипляче, молоко, тонкою цівкою вливається пиво. Оскільки температура молока вище 60 градусів, алкоголь відразу випаровувався. Пропорції лікувального коктейлю приблизно 1/1.

Охочих спробувати рецепт, попереджаємо, коктейль не смачно! Швидше за огидний на смак і дітям затискали носи, щоб змусити пити ліки.

Скандинави традиційно поїли малолітніх дітей пивними напоями, щоб діти росли міцними, великими і сильними. У певному віці користь пива в тому, що воно дійсно може сприяти активному росту. Це не означає, що дітей поїли відрами. Невеликий «дитячий» стаканчик, розміром не більше нашої горілчаної стопки — на свята. Кілька разів на рік. Від вживання навіть безалкогольного заводського продукту цього ефекту не буде.

У період підліткової гормональної перебудови організму, дівчаткам давали пиво для більш активного формування вторинних статевих ознак. Пивна пишногруда може навіть передаватися у спадок.

Сучасним жінкам слід знати, що крім пишних грудей від вживання продуктів бродіння в підлітковому віці формується також досить пишні «другі 90». Для середньовічних стандартів краси, коли «повний» автоматично означало «красивий», така тенденція тільки віталася. Повні ноги, стегна, важка груди, м'ясисті сильні руки, рум'яні товсті щоки — ось набір краси середньовічної нареченої. Всі ці чудові якості дівиця, вживає пиво (розкіш, за мірками середньовіччя) набувала до 13-14 років. Чи буде користь від повернення цих стандартів для сучасних дівчат, вирішувати тільки вам.

Вживання безалкогольного пива дорослими людьми

Чи шкідливо безалкогольне пиво при регулярному вживанні? Чи є користь? Чи можна його використовувати в лікувальних цілях?

Дорослим чоловікам безалкогольне пиво не піде на користь зважаючи на великий вмісту легко засвоюваних жіночих гормонів. Відразу обмовимося, ці гормони засвоюються не всіма, необхідні особливі ферменти для засвоєння. Практично у всіх європейських чоловіків дані ферменти присутні, дякую скандинавам і іншим варягам.

Для жінок у вживанні безалкогольного пива в розумних кількостях, є користь. Омолоджуючий ефект для жінок був помічений ще в середні століття. Лікарі рекомендували дівчатам пити пиво для збереження молодості обличчя і гладкості шкіри. Користь в цьому, безумовно, присутній.

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *