Вдома / Дім і затишок / Закуска з баклажанів на зиму

Закуска з баклажанів на зиму

Закуска з баклажанів на зиму. Баклажани на смак як гриби. Заготівля баклажани як гриби.

  • баклажани 2 кг
  • вода 2 літри
  • оцет 9% 1/3 склянки
  • сіль
  • чорний перець горошком
  • лавровий лист

Для приготування закуски краще взяти невеликі, тонкі баклажани.

баклажани вимити, очистити від синьої шкірки і нарізати кубиками.

Нарізані баклажани посипати сіллю, перемішати і залишити на 2-3 години, щоб виділився сік.

Горький сік злити і додати воду.

Поставити посуд на вогонь, воду довести до кипіння, додати оцет і варити баклажани 4-5 хвилин.

Лаврові листочки помити і обдати окропом.

у кожну простерилізованих банку покласти по одному лаврового листа і 3-4 шт горошку чорного перцю.

Розкласти киплячі баклажани разом з розсолом в банки, відразу ж закатати.

Банки перевернути догори дном, укутати і залишити так до повного охолодження.

Подавати закуску з баклажанів з ріпчастою цибулею, полив рослинним маслом.

Зберігати закуску з баклажанів в прохолодному і темному місці.

Салат з баклажанів на зиму Дев'ятка

Баклажани в томаті на зиму

vidpovidi

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *